Marijke van Eijkeren Tekst en beeld

 

Links

Excursies

Staatsbosbeheer
Milieuwerkgroephouten
IVN

Routes

Linielandingroute

Klompenpaden
Wandelzoekpagina

Informatie

Archeologie Houten
Fort WKU
Geologie van Nederland
Hollandsewaterlinie
Houten
Kastelen in Utrecht
Landgoed Wickenburgh
Oudhouten
Provincie-utrecht
Rustpunten
Stichtse Rijnlanden
Vogelwacht Utrecht
VVV Krommerijnstreek

 

Houten: het landschap

cover van houten het landschap

 

Tekst en fotografie: Marijke van Eijkeren

ISBN 978-90-820872-0-8

aantal pagina's 96

eerste druk 2013

Prijs: € 14,95

 

September 2013 verscheen het fotoboek Houten: het landschap. Houten heeft een prachtig gevarieerd landschap met een rijke historie. Het fotoboek Houten: het landschap brengt de vier hoofdgebieden - de Stedelijke zone, 't Goy, Schalkwijk en de Oeverwal - in beeld. Korte achtergrondinformatie over het landschap en de mogelijkheden om het gebied te ontdekken vullen de beelden aan. Een samenvatting van de tekst in het Engels en het Duits staat achterin het boekje.

Indruk van het boek

Van elk verkocht exemplaar gaat € 1, - naar Natuur- en MileuEducatie Houten.

De verkoop van het boek startte op vrijdag 20 september 17.00 uur met een feestelijke presentatie bij boekhandel Wijs in Houten waar burgemeester Wouter de Jong het eerste exemplaar in ontvangst nam. Het boek is ook te koop bij het VVV agentschap Houten, bij THE READ SHOP in het Oude Dorp en Houten-Zuid, bij tabakspeciaalzaak Nico van den Heuvel in Schalkwijk en bij Broese Boekverkopers in Utrecht.

U kunt het boek ook bestellen door overmaking van € 14,95 plus € 3,50 verzendkosten op rekeningnummer NL82 INGB 0005381559 t.n.v. M. van Eijkeren-Erich onder vermelding van Uw naam, adres en de titel. Stuur voor een vlotte aflevering daarna een mailtje naar info @ nederlandhetlandschap .nl met uw bestelling en gegevens over het afleveradres.

Voor bedrijven en instellingen in Houten is het boekje een mooi en duurzaam geschenk bij diverse gelegenheden voor klanten, relaties of medewerkers. Neem contact op voor de mogelijkheden.